top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverjaninekoolhaas

Start Designbyj9, styling voor horecaondernemers en particulieren, juist nu!

Bijgewerkt op: 4 jan. 2021

Hoe richt je je horecazaak zo in dat je klanten optimaal kunnen genieten in de juiste sfeer en ambiance? Of hoe zorg je ervoor dat je in huis of bijvoorbeeld in je veranda qua inrichting precies de juiste snaar raakt? Styling van binnenruimtes is een vak apart. En voor Janine Koolhaas is het al jaren haar passie. Deze passie heeft ze omgezet in een bedrijf, Designbyj9, waarmee ze horecaondernemers maar ook particulieren helpt met het (re-) stylen van hun horecaonderneming of hun woning. Het plan was te starten in maart 2020. We weten allemaal wat er toen gebeurde. Toch merkt Janine dat juist nu horecaondernemers de inrichting wel willen aanpakken. Nu investeren kan de business juist die extra boost gaan geven als ze weer open mogen. Voor een aantal klanten is ze dan ook al volop aan de slag maar ze hoopt wel in 2021 nog veel meer horecazaken een upgrade te kunnen geven.


Over Janine Gedreven door passie is Janine jaren geleden begonnen met styling. Ze heeft oog voor detail en heeft gemerkt dat soms kleine nuances een groot verschil kunnen maken. Ze komt regelmatig bij groothandels daardoor weet ze precies wat er te koop is. Creatieve ideeën koppelt ze aan de wensen van haar klanten waardoor de mooiste styling ontstaat. Voor Janine voegt aan een design waarde, betekenis en kwaliteit toe. Ongemerkt doet ze dit al jaren ‘erbij’ maar nu gaat ze er helemaal voor met haar bedrijf DesignbyJ9.


Contact Dus ben je als horecaondernemer nieuwsgierig geworden hoe Janine je bedrijf een boost kan geven? Of ben je als particulier toe aan een re-styling van je huis of bijvoorbeeld je veranda? Neem dan contact op met Janine via deze website.
302 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page