top of page

Hallo ik ben Janine!
 

Wat superleuk dat je de tijd en moeite neemt om dit even te lezen. Gedreven door passie ben ik jaren geleden begonnen met styling. Ik merk dat ik oog heb voor detail en dat soms kleine nuances een groot verschil kunnen maken. Ik kom regelmatig bij groothandels daardoor weet ik precies wat er te koop is. Mijn creatieve ideeën koppel ik aan de wensen van mijn klanten waardoor de mooiste styling ontstaat. Ik kan hier oneindig veel energie in kwijt. Voor mij voegt design waarde, betekenis en kwaliteit toe. Dit bepaalt de uiterlijke kenmerken als vorm kleur en sfeer!

 

Passie, een klasse apart
 

Met veel passie voor styling creëer ik een klasse apart voor mijn klanten. Mijn missie is met enthousiasme en oog voor detail het beste neer te zetten. Mijn ontwerpen kenmerken zich door hun eigentijdse uitstraling en originaliteit. 

 

Ik ben heel dankbaar voor de mooie projecten die ik al heb afgerond! Ik sta positief in het leven en leef mijn dromen na ook samen met mijn levenspartner en kinderen.

 

Ik verheug me op leuke nieuwe projecten waar ik me met mijn gedrevenheid en met bezieling op kan storten! Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek neem dan zeker contact met me op.

Diensten

Janine: 'Ik bied verschillende services, stuk voor stuk ontworpen om aan jouw wensen te voldoen. Of je nu een nieuwe uitstraling wilt voor je horecabedrijf of droomt van een grootse herinrichting. Ik help je graag, plan vandaag nog een adviesgesprek.'
17874104648061820.jpg

Een greep uit het klanten bestand:

bottom of page